Birdie Accessoires & Zo

Over Birdie

Sieraden, Accessoires en meer! Origineel + Hip + Classy + Stoer + Zoet + Kleur = Birdie Accessoires & Zo - made by: AnneMary Westera & Friends

Welkom in ons webwinkeltje met handgemaakte sieraden e.d. Onze grote passie en hobby!
 
AnneMary maakt al jaren handgemaakte unieke sieraden, kralen en andere creatieve handgemaakte items. Zij brandt haar eigen glaskralen en ze heeft les gehad van Jacky Teuchert-Rimkus van 'Jacky's Glas Art' in Flensburg. AnneMary heeft de modevakschool doorlopen en met succes afgerond, ook ze een Stivas schoonheidsspecialiste opleiding gedaan, zo is ze al jaren bezig met, creatieve & kleurijke ambachten. AnneMary maakt van kleine rocaille kraaltjes grote kralen, ringen en andere mooie dingen. Ze verzamelt oude unieke vintage kralen e.d. en ook maakt ze zelf patina sluitingen, kettingen, hangers, kralen etc...zo krijgen de metalen items een gave geoxideerde vintage look! Met haar Friends (Rowan en Rianne) maakt ze ook Fimo kralen, Rowan en Rianne zijn ook liefhebbers van handgemaakte art. Het maken van de sieraden en fimo kralen e.d. is nu een hobby van ons drieën geworden. Het is een stuk gezelliger aan tafel geworden in mijn hobby atelier tijdens het sieraden maken! We werken met materialen die uit een jarenlange verzameling komen, er zitten allerlei soorten prachtige kralen in de verzameling, als je er naar kijkt wordt je blij, bij ons gaat er altijd iets creatiefs borrelen en sparkelen, en dan worden alle potjes, doosjes en lades open getrokken om de leukste en hipste sieraden te bedenken en te maken!

Wij werken het liefst met natuurlijke materialen zoals b.v. glas, edelsteen, hout, schelp, bot, metaal, zilver, goud/vermeil, koper, parels, kristallen etc. om zo tot een unieke creatie te komen. De regel in Annemary's shop is, dat er meestal maar 1 exemplaar van alles te krijgen is (tenzij anders wordt aangegeven), zodat u een origineel stuk heeft, waar niemand anders mee loopt.

Annemary and Friends vinden het geweldig om met kleur te werken, zij laten zich inspireren door wat ze om zich heen zien...en verwerken de kleuren in de sieraden!

AnneMary houd ervan om glaskralen te branden. Je weet nooit precies van te voren hoe ze er uit zullen gaan zien. Het maakt mensen blij om een mooie kraal in de hand vast te houden. De kleur en lichtval maakt een glaskraal bijzonder, het doet ons denken aan de knikkers waarmee we speelden toen we klein waren. Geen één glaskraal is hetzelfde, zelfs al maakt AnneMary ze in dezelfde kleuren, ze zullen allemaal iets verschillen, omdat ze met de hand op een ambachtelijke manier gemaakt worden!

Rowan is ooit begonnen met scrapbooken, ze maakt de mooiste kaarten en sieradendoosjes. Rianne en AnneMary vinden het ook leuk om samen met haar af en toe voor de afwisseling een kaart of sieradendoosje te maken.

Alle aankopen worden door ons leuk verpakt, zodat u onder het genot van een kop dampende thee of een potje pruttelende koffie met een grote schaal eigengebakken koekjes of stoute chocolaatjes u nieuwe sieraad kunt uitpakken!

Be Surprised & Amazed!

Birdie Blog: http://birdieaccessoires.blogspot.nl/

Overige info:

Betaling kan bij ons via iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, Sofort e.d. - veiling en simpel online shoppen en betalen!

Verzendkosten voor NL boven de 20 euro is GRATIS, onder de 20 euro vragen wij een kleine bijdrage van 2 euro.Bye Bye Birdie's...veel kijk plezier hier!
Follow us on Facebook